Следва

Есен-зима 2012/13. Тенденция №11: Оптическa измамa

Editors' choice: Кой как ще носи тенденцията черна кожа

След като ти представихме тенденцията на черната кожа в някои от най-емблематичните ревюта, ето и как си я...

Fashion преди 11 години


След като ти представихме тенденцията на черната кожа в някои от най-емблематичните ревюта, ето и как си я представяме да я носим в екипа на ViewSofia.

Трима редактори, три идеи как да приложиш този великолепен тренд в есента.


Пламена




Панталон Balmain, oт net-a-porter.com, обувки Jeffrey Campbell oт bonadrag.com, яке Guess, oт guess.eu, топ Mango

Заради този скини кожен панталон, съм готова да заобичам и цялата тенденция, въпреки крайно неприятния за мен мирис на кожа, който от малка не харесвам. Той стои толкова убийствено върху тялото, че дори бих се жертвала да погладувам още малко, за да бъда перфектна в него. Вярно, че цената от 2679 евро е малко висока за това удоволствие, но все пак е BALMAIN и за да му отдадем необходимото залагаме само на изчистен бял топ Mango за 17 паунда и класическо дънково яке GUESS за 219 евро. Обувките са JEFFREY CAMPBELL, цената им е 150 долара и според мен са перфектен завършек на визия като тази.

Антония

 

Когато стане дума за кожа, аз си я представям като втора такава - отгоре до долу. В случая - късо черно и вталено яке ACNE, 950 евро, към което прибавяме съвсем небрежна кожена плисирана пола Alice + Olivia, 295 пауда и топ с животински принт H&M. За разкош взимаме и малката практична чанта Sam Edelman, но нищо не би било същото, ако всичко това не е съчетано с чифт стилни, женствени, секси и много високи обувки. В случая те са Giuseppe Zanotti, струват 595 евро и напълно в реда на нещата са черни и кожени.

Гергана


Рокля The Row, от net-a-porter.com, обувки Ralph Laurent от farfetch.com, чанта Yves Saint Laurent, от mytheresa.com, 
червило YSL, от neimanmarcus.com
снимка от ревюто на Salvatore Ferragamo

Това е моята коктейлна версия на черната кожа, с предимство на роклята като един от любимите ми кожени артикули. От коктейлна пък, тя лесно се превръща в удивителна офис дреха, която с правилния ток, голяма бизнес чанта и коса прибрана силно назад, преговаря вместо теб.
A, и ако ще е кожа, да е истинска, никакви добри версии на естествената кожа не могат да притежават душата и силата й.
 

More Fashion