Следва

Editors' choice: Как ще носим тенденцията максимализъм

Boyfriend Jeans - Кейт, Кейти или Майли?

Едната в началото на своята кариера, другата в нейния край, а третата прясно разведена и започнала живота си на...

All fashion преди 11 години

Едната в началото на своята кариера, другата в нейния край, а третата прясно разведена и започнала живота си на чисто, но и трите - обути в модел boyfriend джинси, които ние толкова много носим от сезони насам. През последните седмици трите грации бяха забелязани в различни визии, всяка придала на чифта си от собствения си стил. 

Кейт Мос е включила джинсите MANGO (Мос е лице на марката) в изключително изчистен и семпъл ансамбъл. Гръндж принцесата залага на черен топ, блейзър и високи обувки в същия цвят.

До нея, щракната преди да се качи в такси в Ню Йорк, Кейти Холмс. Свободата при екс половинката на Том Круз явно вече е навсякъде, от семейното й положение до външния вид. Актрисата и нейният чифт PRPS са в комбинация с нисък ток и парка отгоре. 

Третата, хваната с boyfriend джинси от папараците, се оказа Майли Сайръс. И въпреки че стилът й е млад и неопитен като нея, в случая харесваме как е съчетала високите платформи и жилетката си с този убийствен чифт LEVI's, за да разходи кучето си. Може би точно кучето е един от начините тийн звездата да разнообразява визията си, но в случая нямаше смисъл, защото дънките й стояха повече от прекрасно.

Всъщност харесахме и трите интерпретации на това как да носим boyfriend джинсите, които видяхме през изминалите седмици от звездите, но така и не си избрахме фаворит. Сигурно, защото моделът ни е любим и бихме го носили всякак, но пък се чудим ти кой начин предпочиташ? Като Кейт, Кейти или Майли би носил твоя чифт?
 

Анкета

Коя ги носи по-добре?

More All fashion