Следва

Есен-зима 2012/13. Тенденция №5: Цветна кожа с косъм

Editors' choice: Как ще носим тенденцията максимализъм

На пръв поглед е сложна за носене в ежедневието, на втори обаче изглежда фантастично, защото превръща обикновеното съчетания сако - джинси в необикновено...

All fashion преди 11 години


На пръв поглед е сложна за носене в ежедневието, на втори обаче изглежда фантастично, защото превръща обикновеното съчетания сако - джинси в необикновено. 


След като ти представихме топ дизайнерите, които ни наложиха разкоша и изобилието този сезон, ето и редакторските ни интерпретации как точно ще ги носим: 

Гергана



Вдъхновението ми за тенденцията максимализъм, или новият разкош, е легендарната корица на Vogue САЩ, първа и може би най-важна за Ана Уинтур. Така, както го обичам - еклектично, става по следния начин:

Сако Marni, 1140 евро от net-a-porter.com 
Джинси с кожени кръпки J Brand, 200 долара, от jbrandjeans.com
Пръстен YSL, 195 евро, от  net-a-porter.com
Обувки Aldo, 70 паунда, от  aldoshoes.com

Антония


Топ H&M, 30 лв., панталон Topshop, 45 паунда, обувки Asos, 57 долара, очила Prada, колие River Island, 12 паунда 

Макси ефект с мини бюджет е моята философия за есента, не само в тази чудна барокова тенденция. Тук има всичко, от което се нуждая, за да не бягам от най-горещите трендове и в същото време да имам пет класически артикула, които да се прехвърлят от сезон в сезон - дантелата - безспорно, цветният разкошен панталон - винаги, обувките с пайети - точно в коктейлния жанр, очилата - черни и големи, медальонът -ключът към сърцето ми. 

Пламена



Максимализмът, или новото изобилие, аз го свързвам с бароковата пищност и драматичност. Класически елементи и чисто злато. Затова е такъв и изборът ми. Полата е DONNA KARAN, 1030 евро oт net-a-porter.com, обувки и чанта прекрасно творение на DOLCE & GABBANA, общо 2445 евро от net-a-porter.com, обеци OSCAR DE LA RENTA, 214 евро от net-a-porter.com и жилетка с черен бароков печат и дълъг ръкав е от RiverIsland за 50 паунда. 

Наистина е прекрасно да видиш как такава помпозна визия, може да изглежда толкова елегантно, когато се облече. И после нищо не е същото!

Още от поредицата: 

Editors' choice: Как ще носим тенденцията черна кожа
Editors' choice: Как ще носим тенденцията скъсени панталони
Editors' choice: Как ще носим тенденцията мъжко момиче

More All fashion