Следва

Есен-зима 2012/13. Тенденция №9: ОРИЕНТ

Какво ново - Моден флирт, или Джеймс Франко с колекция тишърти за Seven For All Mankind

Привилегията звездите да създават колекции в колаборация с популярни по света hight street марки не се пада...

All fashion преди 11 години

Привилегията звездите да създават колекции в колаборация с популярни по света hight street марки не се пада само на момичетата и на Дейвид Бекъм. Актьорът Джеймс Франко например е новият дизайнер на американските джинси Seven For All Mankind за капсулна колекция тишърти, освен това е и автор и на снимките за рекламната кампания на бранда есен-зима 2012/13.

Точно тези култови полароидни снимки, с участието на Лили Доналдсън, Коди Хорн и Лу Дойлон са отпечатани върху звездните тениски на Франко и Seven For All Mankind, които ще бъдат пуснати в продажба от 6 септември във всички магазини на марката, както и онлайн.

Един такъв тишърт би стоял на мъжете до нас чудесно под сако и с джинси, така че с удоволствие ще очакваме премиерата, за да се сдобием с един и го запазим за подарък.






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.