Следва

Есен-зима 2012/13. Тенденция №13: Зимни цветя

Editors' choice: Как ще носим тенденцията мъжко момиче

Безкрайно любима, безкрайно вдъхновяваща, тенденцията мъжко момиче, която ти представихме вчера...

All fashion преди 11 години


Безкрайно любима, безкрайно вдъхновяваща, тенденцията мъжко момиче, която ти представихме вчера поредицата Есен-зима 2012/13, е най-лесната и постижима в секунди визия, която можем да си представим. 

Всеки от нас обаче, редакторския екип на ViewSofia, има своя идея как да я носи не само този сезон, а завинаги: 

Следва надолу: 


Пламена




Това е една от най-любимите ми визии на Кристен Стюарт напоследък. Покрай нещата, които й се случват на този етап в живота не се и учудвам на леко бунтарскoто излъчване, което има, но без значение от причината за това то е напълно в тон с тенденцията "мъжко момиче" откъдето и да погледнеш.

Като се замисля Кристен едва ли е целяла точно това в случая и почти съм сигурна, че е предпочела тоалета, защото е удобен, така както й беше по-удобно да крие връзката си с Рупърт Сандърс, за да не развали брака му и собствената си връзка с Роб, но това е друга тема...

Кристен е облечена в костюм на Chaiken / Fall 2012, тишъртът й е Calvin Klein, а обувките й са тип "Оксфорд", черни.

Подобна визия можеш да постигнеш с: 
панталон CHLOE, 522 евро от luisaviaroma.com, сако French Connection, 268 долара от frenchconnection.com, топ Dorothy Perkins, 25 долара от dorothyperkins.com, обувки Patrizia Nappa, 298 евро, veryeickhoff.com.

Гергана

 
Кристи Търлингтън за Marc Jacobs, 1989 година


мъжка риза Hugo Boss, 90 паунда от farfetch.com, снимка на Коко Шанел

Моята голяма модна истина е, че една мъжка риза е напълно достатъчна, за да трансформира гардероба в перфектната за мен тенденция мъжко момиче. Върху деним, панталон, пола молив или късите гащи, класическаta карирана риза от Hugo Boss ще се съчетае великолепно с каквото си пожелая. А тя, разкопчана наполовина, става на мига най-нежната дреха с перлен гердан, точно както Коко Шанел го е правила някога.

Антония



Топ KOMODO, 53 паунда от fashion-conscience.com, колан, 29 евро, от shop.bestseller.com, блейзер French Connection, 160 паунда от johnlewis.com, панталон CHLOÉ, 250 евро, net-a-porter.com.

Още от поредицата: 
Editors' choice: Как ще носим тенденцията черна кожа
Editors' choice: Как ще носим тенденцията скъсени панталони
Editors' choice: Как ще носим тенденцията максимализъм

 

More All fashion