Следва

Първи поглед към колекцията на Maison Martin Margiela за H&M

Ким Кардашян е най-добрата почивка за мозъка, според дизайнера Албер Елбаз

За Кардашян и интереса към нейните изяви обаче се осмели да сподели Албер Елбаз, креативния двигател на Lanvin...

All fashion преди 11 години

Ким Кардашян е противоречива личност в света на модата, макар и гаджето й Канйе Уест да е пример за абсолютния фешън. Част от риалити клана, сестри Кардашян, тази американка с арменски произход не вдъхновява топ дизайнерите, но затова пък винаги е с нещо от последните колекции, а медиите отвъд Океана я приемат като сензация, от която печелят многобройни читатели. 

Защо Кардашян е толкова интересна на всички, се осмели да сподели Албер Елбаз, креативния двигател на Lanvin, преди няколко дни пред WSJ, признавайки, че е любопитен към една от сестрите, защото гледайки я, не му се налага да мисли за нищо.

„Влагам всичко от себе си в работата. Тя е всичко, което имам. Нямам деца, нямам семейство… Моят живот е пълноценен само заради това, което създавам. Работата е й моето удоволствие, нямам нужда от друго. И в 10 вечерта единственото, за което мечтая, е да се прибера вкъщи и да отворя някоя новина за Ким Кардашян, защото гледайки нея и прическите й, ми действа като почивка. Просто защото не ми се налага да мисля за нищо.”

Думите на Елбаз оправдават до някаква степен необходимостта от точно такива звезди в шоубизнеса, нали!?

 

 

More All fashion