Следва

My Style: Силвия Чапарова

Сватбената рокля на Блейк Лайвли в детайли

Холивудската старлетка, позната от сериала „Клюкарката”, любимото вдъхновение на Лагерфелд и Лобутен...

All fashion преди 11 години

Холивудската старлетка, позната от сериала „Клюкарката”, любимото вдъхновение на Лагерфелд и Лобутен, изненада света с новината, че се е омъжила за гаджето си Райън Рейнълдс на скромна церемония в неделя в Северна Каролина.

Снимки от сватбеното тържество няма, но от Marchesa потвърдиха, че Лайвли е носила техен модел на сватбата си с Рейнолдс.

Дизайнерското дуо Джорджина Чапман и Карен Крейг издават малко информация от кухнята - роклята е с ръчно драпирани детайли от копринен тюл, с кристали и бродерии в цвят розово злато. И може да е почти всяка от 50-те им в тази колекция. 

Обувките на булката пък - Christian Louboutin.

Без да знаем от коя колекция на Marchesa е булчинската рокля на актрисата или пък е създадена за случая, сред моделите пролет-лято 2012 открихме три великолепни, които отговарят напълно на описанието. 







Marchesa
били и роклите на майката и сестрите на младоженката.

Младоженецът Райън Рейнолдс облича на сватбата си Burberry, а костюмът в елегантното сиво бил специално скроен от дизайнера Кристофър Бейли.

Блейк, която е на 25 години, и Раян Рейнолдс (35) се срещат за първи път на снимката площадка през 2010 за филма „Зеления фенер”. Миналата година Лайвли имаше връзка с Лео ди Каприо за много кратко време, а Рейнолдс е бивш съпруг на секспилната Скарлет Йохансон, но бракът им също не устоя дълго.

Гаранции колко ще трае този също няма, затова желаем много късмет на младоженците.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.