Следва

Страхотни боти в есенния каталог на ASOS и улесняващият топ 5 от тях

Какво ново - марката Oliver Peoples пресъздаде модел очила от 1989

Основателят и креативен директор на оптиките Лари Лайт в желанието си да подготви нещо наистина специално за...

All fashion преди 11 години

През Октомври 2012 знаменитата марка за очила Oliver Peoples навършва 25 години.

Основателят и креативен директор на оптиките Лари Лайт в желанието си да подготви нещо наистина специално за юбилея, се разравя в архивите на фирмата и намира онова, което му трябва - незавършен ескиз на модел от 1989 година. По тази скъпоценна мостра, от Оliver Peoples произвеждат и пускат в продажба по повод юбилея два модела уникални очила с ретро форма - едни слънцезащитни и едни диоптрични. Цената на новия стар модел варира в диапазона 340 - 430 долара, а цветовата гама обхваща широк кръг възможни предпочитания и прелива от Cocobolo (тъмнооранжев), Slightly Light Beige (светлобежов), Raintree (зелен) и Workmen Grey (сив).

За рекламната кампания са ангажирани актьорите Рей Лиота и Бар Пали.

Първият самостоятелен бутик на Oliver Peoples е открит в далечната 1987 година в Западен Холивуд. В момента бранда разполага с 8 луксозни бутика, като съвсем скоро се очаква да стъпи в Токио /октомври 2012 /, както и в Лондон и Хонг Конг - в началото на идната година.

По повод рождения ден се чува за гигантски празник в клуба на режисьора Дейвид Линч - Silencio - по време на Парижката седмица на модата идния месец.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.