Следва

Усещане за мекота с колекцията Body Make-up на Triumph

London Fashion Week Пролет/Лято 2013 - Ден 3

Семпла, шик и приятна за възприемане колекция в приятни цветове. Дрехи, които, ако са налични в гардероб...

All fashion преди 11 години

Млечно-сметаново-какаова и нежно капучинова колекция на Nicole Farhi в утрото на третия ден.

Елегантна, чиста откъм наслагвания женственост с деликатно мъжко звучене при някои от саката и панталоните. Много нежна гама, която, подобно на черното, стои универсално във всеки гардероб и свежда риска от грешки до минимум. Красива колекция, а инвестицията в която е да е част от нея си струва.

Доказано от сега.

Една от най-женствено скроените и поднесени колекции до момента в английската столица се оказа тази на бразилеца Lucas Nascimento, който дефилира за първи път в Лондон.

Двайсетина ансамбъла в разкошна пролетна преливаща гама от цветове, през мента, жълт лимон и лайм до метличина и бяло.

Особено ни харесаха комбинациите от дълга пола с грамадна цепка или панталон и затворена блуза с апликация, прилична на планета от слънчевата система - определено запомнящо се хрумване.








Не бихме пренебрегнали и всеки друг от тоалетите - страшно си паднахме по перфектните им и много секси кройки. Някой от семплите коктейлни рокли ще потърсим да купим при първа възможност - изобщо доста смислена колекция с почерк.

Гръко-австриецът Marios Schwab показа колекция с препратки към племенните обичаи и култура. От грима през облеклата до обувките.





Интересни дрехи, но не по-предпочитани от онези, които представи в междинната си Resort колекция.

J.JS Lee е марката на родената в Сеул Джаки Лий.







Семпла, шик и приятна за възприемане колекция в приятни цветове. Дрехи, които, ако са налични в гардероба, решават проблеми от типа практичност, удобство, универсалност и красота. Харесваме дипломантката от Сentral Saint Martin, макар и да не разбираме съвсем защо посвещава тази си колекция на Берлинската стена.

С огромен интерес в Лондон се чакаше колекцията пролет/лято на швeдската ACNE.



Знайно е, че харесваме марката отдавна, но това, което видяхме в Лондон, ни доубеди безпрекословно в извънредния талант и креативност на екипа от Стокхолм.



Изключителна, супер богата, разнообразна, различна и смела колекция, точно както трябва да изглежда модата в 21 век, представена освен това с огромно самочувствие и 100% вяра в успеха.





И действително, обожаваме фантазията, преливаща от надписа върху т-шъртите MUSIC през традиционно перфектните кройки на панталоните, до силно въздействащите конструктивно горни дрехи и, както винаги при ACNE, особеното внимание към детайла и аксесоарите - в конкретно този случай - просто вълшебни обувки.
 
В края на тази богата на идеи и талант неделя, изгледахме и харесахме много и нещата на шотландеца, вече много ценен на Острава, Jonathan Saunders.

 

 





Мъничко старовремски, или поне симпатично демоде стояха роклите и костюмите му, оцветени в почти всички налични под небето цветове, но да превъплатиш носталгията и очарованието на вече отминало време, особено неотдавнашно, е висш пилотаж. А летните рокли с препратка към гимнастически трика и супер ефектно скроените панталони, поли и рокли от сложното за интерпретация широко райе, определено станаха наши любимци.

Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:

 



Oще новини от седмицата на модата в Лондон: 
London Fashion Week Пролет/Лято 2013. Ден първи
LFW: Вторият живот на рязаната дантела
Директно от Лондон - Едно пътуване до Перу в колекцията на Sass&Bide Пролет/Лято 2013 
London Fashion Week Пролет/Лято 2013. Ден втори - Следобедът
LFW: Sister by Sibling, или за модата с чувство за хумор

More All fashion