Следва

Директно от Милано: Какво харесахме в колекцията на Versus пролет/лято 2013

Изгряваща звезда в шоуто на Prada пролет/лято 2013 - Грейс Махари

Тя идва от малко градче в Канада, но корените й са в Източна Африка. Видяхме я на шоуто на Prada пролет-лято...

All fashion преди 11 години

Тя идва от малко градче в Канада, но корените й са в Африка. Видяхме я на шоуто на Prada пролет-лято 2013 в четвъртък, което е второ й голямо представяне след ревюто на Givenchy есен-зима 2012/13 в Париж.



Грейс Махари ни впечатли с мъжко-женския си образ в Prada и елегантния сексапил, който излъчва от другите й фотосесии. За Givenchy пък влиза в образа на Африканска принцеса, облечена в кожения ансамбъл на Рикардо Тиши.

Лицето на Грейс, въпреки разпознаваемите черти, е като хамелеон, който се променя спрямо ролята, която ще играе.

Открита е като повечето модели - на кастинг, какъвто големите агенции организират често по света, но преди да се захване с моделството е тренирала много сериозно баскетбол. Грейс е на 23, което е доказателство, че кариера като тази не е задължително да започне на 15. 

Ето за какво говорим в следващите снимки, част от портфолиотот й: 






 

Отразяването на Milan Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на: 



Още новини от Милано: 
Най-добрите пет ревюта от първите дни на Седмицата на модата в Милано
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.