Домът на Ирина Флорин и нейните нови страсти

Две клонки люляк, 200 гр боровинки, 1 кг лилави картофи и един стрък лавандула. Картофите се наразяват на...

Две клонки люляк, 200 гр боровинки, 1 кг лилави картофи и един стрък лавандула. Картофите се наразяват на кубчета, боровинките се сваряват, лавандулата остава за аромат на стаята, а люлякът - той е за украса на масата. Готви се с много любов, топлота и очакване. Кой е образът, който изплува в съзнанието ни, когато прочем това? Той е само един – Ирина Флорин.

Копринената жена, лилавата дама, дизайнерът зад IF, или просто черешката на тортата? Всичко това и още много. От близо половин година гласът на лилавия цвят се занимава и с интериорен дизайн – от копринени тавани, през тапицерии до паравани. Но какъв всъщност е пътят от звукозаписното студио до фабриката за платове, се опитахме да разберем в една много дълга и приятна среща с Ирина Флорин:

Коментари: 1

S
sha (2012/09/25 / 14:16)
Браво на дамата!Красиво,изящно ,много добре премерено във всеки детайл обзавеждане!Възхищавам се искрено от нежността и стила в тези стаи!Дори е уютно,което при дизайнерите рядко се среща!!!Когато съм гледала дизайнерско обзавеждане,обикновено е перфектно,но някак студено и бездушно,а тук грее топлина от всеки ъгъл!!!Успех и желая!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.