Следва

LFW: Пълната колекция на Burberry Prorsum пролет/лято 2013

Дъщерята на Ани Ленъкс - перфектното лице на Burberry

Издънка на славен артист, зеленоокото момиче със звучно име Тали Ленъкс се изявява често като модел напоследък...

All fashion преди 11 години

Очарователна е, няма спор.

Издънка на славен артист, зеленоокото момиче със звучно име Тали Ленъкс се изявява често като модел напоследък, като особено впечатляващо беше участието й в ревюто на Burberry Prorsum Пролет 2013 /17-ти септември, Лондон/.

Отделно от това 19-годишният модел бе забелязан от колеги на Острова изцяло облечена от марката и извън подиума. Mис Ленъкс носи раирана фланела, пола с висока талия и съответните на дрехите боти - всичко от британския бранд. Стилът й е умело персонализиран от добавения колан, приличен на връв, но съвсем на място, както и от впечатляващата кондукторска шапка, която стои прекрасно на овалното й лице.

Като главен герой в кампанията на Burberry Prorsum за пролет/лято 2011 и особено обгрижвана от британската марка, можем да очакваме Тали отново в рекламните визии за пролет-лято 2013.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.