Следва

Да или Не на белите обувки

Какво ново - Gucci вече доставят до България

На заглавната страница на уеб сайта на италианската марка Gucci снимка с българския флаг известява ценителите на...

All fashion преди 11 години

На заглавната страница на уеб сайта на италианската марка Gucci снимка с българския флаг известява ценителите на бранда у нас, че вече могат да пазаруват онлайн от всички налични колекции, с доставка до вратата на дома.

Надписът Buongiorno България! приветства посетителите да разгледат основната линия есен-зима 2012, в която се откриват прелестен панталон от щампован жакард за 995 евро, чанта от великолепна змийска кожа за 2500 или шал от рисувана коприна за 180 евро. Освен това, до България се доставя цялата мъжка колекция, детските модели, както и специални оферти за подаръци на любимия/любимата.

В сайта има също и секция със специални новини и предстоящи събития, в която са поместени снимки на звезди, облечени в нещо Gucci, и малко модна история за бранда.

А ето ги и нашите любими неща:


Обувки от велур или гладка кожа 750 евро


Чанта от кожа на питон, 3900 евро

gucci.com

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.