Следва

Награда #8: Бинокъл OLYMPUS 8x21 DPC I

Laura Ashley с до 70% отстъпка!

оплината на уюта в новите тапети, меката мебел и изработените по поръчка светещи шапки, както и мекотата от обгръщащите те нежни завивки в цветно спално бельо нямат нуижда от сезон...

 

All About Life преди 11 години

Няма нужда от допълнително представяне, когато става въпрос за Laura Ashley. Този месец те ни направиха септемврийска изненада, от която може да се възползвате до 15 октомври. Магазинът на бул. Стамболийски се превърна в прекрасно място, от което може да си осигурите комфорта с намаления до -70% . Подбраните уникати от последните 10 колекции насам ще вдъхновят вас и ще направят вашия дом красив и уютен.


Сега може да оползотворите ДДС-то по възможно най-комфортния начин. С вашата касова бележка на покупка за сума над 100 лв., можете да закупите за сумата на ДДС от нея, стоки от новата Есен- Зима 2012 колекция (на редовна цена), като сумата на покупката е поне 2 пъти по-голяма от сумата на ДДС. (Важи до 01.12.2012).



А това са някои от нашите фаворити:









И не само това! Освен за вашия дом, само тази есен, LA мода е тук. Изберете стила и качеството да са на първо място във вашия гардероб.






* Офертите важат само за магазините ни на бул. Ал.Стамболийски 96 и в ЦУМ ет. 2 до 15 октомври!




 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.