Следва

Face the future - Жестоко видео на Vogue Italia, септември 2012

Гарет Пю с изключително ревю в Париж

Вдъхновен от фламенкото и боевете с петли, по собствените му думи, ексцентричният англичанин представи вчера в...

All fashion преди 11 години

Вдъхновен от фламенкото и боевете с петли, по собствените му думи, ексцентричният англичанин представи вчера в Париж удивителна, приказна, великолепна и малко плашеща в красотата си пищна колекция в само 4 цвята. Червено като кръв, синьо като лед, бяло и черно в сложни тоалети, щедри на дължини, набори и детайли.

"Това е твърдата женственост, нещо много красиво", каза авторът зад кулисите, визирайки строгите, дори драматични облекла и обувките на моделите, в чието внушение е търсена препратка към силата на пристъпващите преди боя петли.

Кожа, коприна, рокли, гащеризони и сака с ръкави, имитиращи пелерина, силно подчертани талии, обвити във воал лица и феноменален ефектен червен грим, който кореспондираше перфектно.

Музиката на ревюто допринесе в пълна степен за изключителното въздействие от тази художествена, в точния смисъл на думата работа /нарочен аранжимент на испанската песен Llorando /Плачейки/, а изсипалият се в края на дефилето трополящ по стъкления покрив дъжд не можеше да бъде по-добър съучастник на чудото.

Бел. ред. Чуйте песента, без нея не е същото. 



Още от Париж: 
От Париж харесахме: Секси моделите на Anthony Vaccarello
 

More All fashion