Следва

Да или Не - Патешко жълт или ярко червен пух в обувките на Celine пролет/лято 2013

Париж и неговата мода - Givenchy както никога досега

Отправната точка в невероятната колекция Пролет/Лято 2013 на една от най-великите модни къщи въобще - тази на ... 

All fashion преди 11 години

Отправната точка в невероятната колекция Пролет/Лято 2013 на една от най-великите модни къщи въобще - тази на магьосника Юбер дьо Живанши, която наследникът на основателя Рикардо Тиши показа в Париж , е италианската католическа църква с нейните традиции.

Изключителна колекция, нежна и светла, за която авторът й казва, че е като "Завръщане към корените", имайки предвид точно Юбер дьо Живанши и невероятните постижения в кутюра от неговото време.

На мястото на тъмната и мрачна цветова гама, която доминираше есенно-зимната колекция на марката, за следващия сезон цветовете-крале са пастелно синьото и многобройните оттенъци на сивото, без, разбира се, да се мине без Черното /голямото Ч е съвсем умишлено тук/.



Женствени силуети и изключителна нежност в иначе на пръв поглед строги като скрояване облекла от най-перфектен порядък, допълнени от Тиши в познатия му стил от прозрачни пластмасови сандали и метални нашийници, без които със сигурност ефектът нямаше да е така поразителен, както беше.

Повечето от роклите в колекцията между другото са комбинирани с панталони - решение, което винаги сме обожавали, а цялостната идея грабва и отнася във времената на висшата мода едно половин век назад, а това е онова, за което всички мечтаем, но малко постигат.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.