Следва

Костюмът в 5 различни варианта, видян на front row. Кой е твоят?

Даря Вербови - абсолютно натурална за Maiyet

Още през август забелязахме, че в есента се прокрадва безупречната и безкомпромисна тенденция на чистото и...

All fashion преди 11 години

Още през август забелязахме, че в есента се прокрадва безупречната и безкомпромисна тенденция на чистото и лишено от грим лице, което предпочитат дизайнерски марки в рекламните си кампании за есен/зима 2012/13.

Виж: Beauty Report - Магията на невидимия грим и в кои кампании за есен 2012 го видяхме

Без грим приветстваха и миланските дизайнери, сред които Marni, Versace, Cavalli, Jil Sander, Bottega Veneta в пролетните си колекции (Виж: Забелязахме... Модели без грим на Седмицата на модата в Милано), представени на седмицата на модата в италианския град, абсолютно натурална и без грим ни гледа от обектива на Кас Бърд и прекрасната Даря Вербови в есенната кампания на американския бранд Maiyet.

Канадският супер модел, цветовете, кройките и материите на Maiyet ни приласкават с есенния си уют и леката меланхолична нотка в кадрите, но още повече ни вдъхновява тази кампания с идеята за натуралната, абсолютно чиста и естествена красота, която се заключва в развятата от вятъра коса и лицето с прекрасен равномерен тен.

И въпреки че обикнахме цветовете на Форд веднага щом ги видяхме, тази есен имаме една основна цел - лицето ни да сияе и без макияж.





 

 

More All fashion