Следва

Най-добрите street style визии от Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. 2-ра част - Лондон

We love: аксесоарите, родени от Refinary 29 и DKNY

Главният редактор на Refinery29 Кристен Барберич нарича колекцията чанти... 

All fashion преди 11 години

Както съобщава WWD, сайтът Refinery29 и брандът DKNY /Дона Каран Ню Йорк/ пускат стилна съвместна колекция от аксесоари, в която има поне 3 предмета, които си струват както всяка секунда внимание, така и всеки цент. В действителност инициатива като тази не е новост за американската марка - миналата година DKNY сътрудничиха с друго дигитално издание - блога за чанти - Bag Snob.

Главният редактор на Refinery29 Кристен Барберич нарича колекцията чанти веществено доказателство за ежедневната работа на сайта. "Търсихме много силно стилово присъствие с колекцията, която не е непременно и нарочно модерна или задължително в тренда, защото това по принцип е нещо, което плаши повечето жени. Получиха си изделия, които е много лесно да адаптираш към всичко останало в гардероба си", казва Барберич. 


 

Чантите носят имената на градовете, в които има редакционни офиси на Refinery29 - Ню-Йорк, Чикаго, Маями, Лос-Анджелис, Вашингтон, Сан-Франциско и Лондон, като всяка чанта носи по някакъв символ за географските особености на съответното място. Цените варират от 195 до 395 долара и от началото на Март догодина могат да бъдат наши в бутиците на DKNY по света, както и на сайтовете dkny.com и refinery29.com.



 

More All fashion