Следва

Кой спечели Нощувка в хладен, зелен, луксозен, четиризвезден оазис с името RIU Pravets Resort

Дизайн за вдъхновение: Изобилие от красота в новия бутик на Кристиан Диор в Милано

Само няколко дни след блестящия дебют на Раф Симънс като новия... 

All About Life преди 11 години

Само няколко дни след блестящия дебют на Раф Симънс като новия творчески директор на Christian Dior, модната къща представи пред публика обновения си бутик на Via Monte Napoleone в Милано.

"Това е ключов момент за компанията - казва генералният директор на Диор - Сидни Толедано - работихме много по обновлението на сградата, увеличихме търговската площ /почти два пъти повече от предишния бутик/, а по дизайн работиха най-известните и талантливи архитекти от целия свят."

Помещението е огромно, светло и приканващо, по стените са наредени прекрасни платна от съвременни художници, много фотографии и уникални скулптури, но най-вдъхновяващи все пак остават луксозните обекти на красотата и таланта, каквито са всички рокли, костюми, обувки, чанти и бижута на великата френска модна къща.



















 

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 2 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.