Следва

Кой спечели Нощувка в хладен, зелен, луксозен, четиризвезден оазис с името RIU Pravets Resort

Дизайн за вдъхновение: Изобилие от красота в новия бутик на Кристиан Диор в Милано

Само няколко дни след блестящия дебют на Раф Симънс като новия... 

All About Life преди 11 години

Само няколко дни след блестящия дебют на Раф Симънс като новия творчески директор на Christian Dior, модната къща представи пред публика обновения си бутик на Via Monte Napoleone в Милано.

"Това е ключов момент за компанията - казва генералният директор на Диор - Сидни Толедано - работихме много по обновлението на сградата, увеличихме търговската площ /почти два пъти повече от предишния бутик/, а по дизайн работиха най-известните и талантливи архитекти от целия свят."

Помещението е огромно, светло и приканващо, по стените са наредени прекрасни платна от съвременни художници, много фотографии и уникални скулптури, но най-вдъхновяващи все пак остават луксозните обекти на красотата и таланта, каквито са всички рокли, костюми, обувки, чанти и бижута на великата френска модна къща.



















 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.