Следва

Днес си купихме... Първата малка черна рокля за сезона

Какво ще носят тази есен известните: Николета Лозанова

Всяка седмица ще представяме по една интересна със собствен стилистичен почерк личност, а след Ива Еимова...

All fashion преди 11 години

„Дали ще я наречем просто мода. Или ще употребим по-любимото нам "личен стил". Или ще става дума за най-хубавото - комбинацията от тези две понятия, интерпретацията и говоренето за тях винаги будят оправдан интерес, особено когато са намесени симпатични, усмихнати, красиви хора.”

Така стартирахме нашата сезонна рубрика, наречена ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ със… тази пролет и съвсем естествено продължаваме в новия есенно-зимен сезон.

Как възприемат една или друга тенденция, как ще я интерпретират чрез личното усещане за стил, какво са си взели от лятото в есента или какво никога не им е достатъчно, споделят в кратки, но завладяващи редове някои от най-известните медийни лица.

Всяка седмица ще представяме по една интересна със собствен стилистичен почерк личност, а след
Ива Екимова, която даде силен старт на поредицата, ето какво ще си купи, ще запази или ще изхвърли Николета Лозанова (Мис Плеймейт, съпруга, вече, и майка на второто дете на Валери Божинов) в новия сезон. 



- Черен кожен панталон, копринена риза, кашмирен пуловер с анималистичен принт, обувки с връзки Оксфорд, палто от цветна кожа с косъм – От тази комбинация бих избрала да махна копринената риза. Всички останали дрехи определено отговарят на стила ми, но не съм привърженичка на ризите, а какво остава материята им да е копринена. Според мен те отиват на дами в по-улегнала възраст.

- От лятото в есента ще пренеса само късите дънкови якета с капси, защото ще са хит и през настоявия сезон.





- Обувките, които ще нося за тази есен, са на платформа, дължината им е до глезена, тип боти, също така смятам да заложа и на гумени ботуши. А марката, която обожавам безспорно, е Dsquared2, именно техен модел са любимите ми боти в момента.

- Цветовете, в които се виждам облечена през новия сезон, ще бъдат леопардови принтове и всички маслени нюанси на зеленото, кафявото и други, които ще са много актуални.

- Това, което нямам търпение да си купя, е късо яке с качулка от пух, което ще си купя от Италия, защото стои свежо и младежки. Всеки сезон си купувам такова от марката Moncler, от която смятам да си взема и къси гащички и ботуши с косъм.



- Последната ми онлайн покупка... нямам последна, защото нямам и първа. Никога не пазарувам онлайн. Винаги сама избирам дрехите си, нямам нужда да се допитвам до мнението на Валери или някоя приятелка. Обичам сама да правя своя избор, без да очаквам чуждото одобрение.

- Харесвам винтидж тенденцията, която все още е модерна и даже неотдавна заснех фотосесия за италианската марка детски продукти CAM, именно с рокля в този стил.

- Не обичам да си повтарям дрехите и да нося неща, които вече не са на мода.



- Пазарувам предварително, защото колекциите вървят с един сезон напред във времето и още лятото си бях напазарувала за есента и вече съм на зимна шопинг вълна.

- Тази есен със сигурност не бих носила червено, не бих го носила когато и да е, защото просто не е моят цвят.

- Синя спирала и червило вамп не присъстват в несесера ми с гримове, защото са твърде ексцентрични за моя стил, но бих си сложила от тях, ако имам професионална фотосесия, чиято концепция изисква подобна визия.



- Реших да запазя цвета и дължината на косата си, защото смятам, че именно това е моят цвят, а дължината придава женственост. Харесвам си ги, но в най-скоро време смятам да се променя коренно. Дали ще се подстрижа много късо или ще се изруся, все още ще го запазя в тайна, но ми се налага да предприема тази кардинална промяна, защото доста хора си присвоиха същата визия, а аз обичам да имам индивидуално излъчване.
 

More All fashion