Следва

Награда #1: Комплект спално бельо Mille Fleurs от Laura Ashley

Спечели Rowenta Silence Force Extreme - една от най-тихите прахосмукачки, създавани някога

Rowenta ви подарява допълнителни 3 години гаранционно обслужване, а ние ти подаряваме нова прахосмукачка. Тиха, мощна, черна, Silence Force Extreme… истинско бижу!

All About Life преди 11 години

Rowenta ти подарява допълнителни 3 години гаранционно обслужване, а ние ти подаряваме нова прахосмукачка. Тиха, мощна, оранжева, Silence Force Extreme… истинско бижу!

Условието е лесно, стига внимателно да следиш стъпките. Отговори на въпросите и допълни изреченията, изпрати ги на email [email protected] със заглавие на писмото Rowenta Silence Force Extreme, заедно с трите си имена, години, адрес и телефон за обратна връзка. И пипни нещо за късмет. 

И така, питаме те: 

1. Кога получаваш допълнителна гаранция?

2. Дизайнът е…

3. Моделите се предлагат с различна мощност от …. до ….

4. Патентованата четка предлага…

Цялата информация за вълнуващия подарък може да откриеш тук>>>

А след това:

На 30 октомври ще обявим и късметлията, който ще бъде избран на случаен принцип от всички изпълнили правилно условието. Щастливецът ще спечели прахосмукачка Rowenta Silence Force Extreme, а всички останали допълнително гаранционно обслужване от Rowenta при закупуване на домашния помощник.

Успех!
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.