Следва

Награда #2: Лак за коса John Frieda

17 октомври, сряда - Ашли и Мери Кейт Олсън

Две за сряда. Защото и заедно, и поотделно, момичетата са си също толкова прекрасни, но две в едно е най...

All About Life преди 11 години

Две за сряда. Защото и заедно, и поотделно, момичетата са си също толкова прекрасни, но две в едно е най-разкошната комбинация, винаги!

Напълно еднакви, близначките Мери Кейт и Ашли Олсън имат различно усещане за стил, аксесоари, цветове. Кукленски секси е Ашли в бялата рокля, пристегната с тъмнозелен колан, високите Лобутен и симпатичния клъч в ръката й.

Мери Кейт пък е с по-женственото очарование в случая дългата рокля в изумруден цвят, наметката от кожа с косъм върху й, едрия пръстен и чантата като бижу.

Червеното червило, еднакво като чертите на лицата им, отива и на двете актриси и дизайнерки и съвмсем естествено допълва цялото внушение за хармония между двете.

Виж всички в Календар на стила
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.