Следва

Петъчна доза секс - Раул Бова. Made in Italy

Британка е победител в конкурса Triumph Inspiration Award 2012

Със зрелищния старт на Седмица на модата в Шанхай миналата седмица, 19 октомври, се проведе и друго...

All fashion преди 11 години

Със зрелищния старт на Седмица на модата в Шанхай миналата седмица, 19 октомври, се проведе и друго фантастично дефиле - международният финал на конкурса Triumph Inspiration Award 2012, спечелен през 2010 от българския дизайнер Николай Божилов.

Тази година България бе отново достойно представена, този път от Елена Златева (с първо място от онлайн гласуването преди финала на конкурса) пред 500 гости в световно известния Музей на изкуствата „Миншенг” в Китай.

Вдъхновени от тазгодишната тема "Дракони и пеперуди", 31 финалисти от цял свят представиха своите дизайнерски творения на модния подиум и разкриха уникалния дизайн на моделите си пред огромната аудитория. Сред тях световно известни знаменитости, международни и китайски медии.

Дизайнерските творения на финалистите бяха оценявани от жури, оглавявано от главения редактор на италианското издание на „Вог” – Франка Созани, в състав - дизайнерите Ума Вонг и Матю Уилямсън, китайската актриса и певица Карен Мок, както и световноизвестният китайски фотограф Уинг Шия – автор на специалната фотосесия за конкурса тази година.


1-во място


2-ро място


3-то място

1-во място в конкурса Triumph Inspiration Award 2012 са спечели Шаан Уайтфут от Великобритания с модела Ecliptic Renewal, на 2-ро място е Алла Полозенко от Италия с модела Dragon & Butterfly Infinity, а 3-тото място бе дадено на Лука Беке от Унгария с модела Reborn Warrior.

Освен паричните награди за спечелилите първо, второ и трето място, всяка година Triumph дава възможност на победителя да развие своя дизайнерски модел в бельо, което се продава в магазините на Triumph по целия свят. Английската студентка по мода получи чек за 15 000 евро и ще последва стъпките на Богларка Бодис от Унгария, носител на наградата за най-вдъхновяващо бельо на Triumph за миналата година с нейните “Les Fleurs du Mal”. Нейният адаптиран модел в момента е на разположение в избрани магазини на Triumph по цял свят и онлайн на www.triumph.com.
 

More All fashion