Следва

Lunchtime shopping - Сезонът на коктейлите в рокли

Да или Не - Златни татуировки. Макар и временни и от Диор

Не нов, но със статут на моден, красив и иновативен аксесоар, е временният татус - който от няколко сезона насам...

All fashion преди 11 години

Не нов, но със статут на моден, красив и иновативен аксесоар, е временният татус - който от няколко сезона насам достатъчно умело се използва като ефект в представянето на колекциите на Шанел. От изрисувани с колиета крака и ръце, през перли, които сякаш растат и хубавеят върху телата на моделите, до белязаните с култовото лого Марии-Антоанети в последната Круиз колекция, Лагрделд, който следва концепцията на голямата Коко Шанел да е преди всичко новатор, превърна това малко „бижу” в симпатично готин тренд.

Този път обаче не е Шанел, нито Карл, но все пак е марка от този ранг. В чест на идващите коледно-новогодишни празници модна къща Диор също пусна подобен артикул, но от истински златен прах. 

Гривни, пръстени и висулки под формата на татуси временно красят ръцете и деколтето и ни лишават от нуждата да търсим подходящите бижута за коктейлната рокля.

Наистина мислим за готин и закачлив този дизайнерски похват, а в позитивите му влиза и цената, която ще е далеч под тази за красив гердан със знака на Диор.



Но от друга страна идеята, че на другия ден златната пудра ще падне под душа съвсем не ни харесва, все пак добрата покупка винаги сме свързана с доживотната инвестиция.

Е, какво мислиш - възприемаш или не временния татус с идеята да е само за специални случаи или предпочиташ традиционното вечно мастило и бижутата в 3D вариант? 
 

Анкета

Да или Не на златния татус

More All fashion