Следва

Животът след 45 - Ясмин ле Бон и безупречната красота

We love - рекламната кампания на Мissoni X Lindex

Красивата кампания на италианската висша марка Missoni за шведския масов бранд Lindex почива на три...

All fashion преди 11 години

Красивата кампания на италианската висша марка Missoni за шведския масов бранд Lindex почива на три основополагащи пункта - поколенческа приемственост, принтa, характерен за Missoni и усмивката, като ослепителен аксесоар. Фотографът Джанпаоло Сгура е снимал, очевидно с огромно удоволствие, легендарната американка Кармен Дел Орефайс, вписана в Гинес като манекенката с най-дълга кариера в света, колегата й Емили Дидонато и две малки красавици.

Всичко по момичетата е от колекцията Missoni X Lindex - рокли, пуловери, панталони, ризи и обувки, напълно издържани в непогрешимия стил на италианската модна къща.

Колекцията вече е налична във всичките десетки магазини Lindex в Скандинавия, Централна Европа и Близкия Изток, както и на официалния сайт www.lindex.com















10% от приходите от продажби ще отидат във фонд за борбата с рака на гърдата.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.