Следва

5 ноември, понеделник - Джейми Кинг в кралско и рок

Седмичен ХОРОСКОП - 5 - 11 ноември

Един красив представител на Скорпионите е великолепната и нежна актриса Ема Стоун, родена на 6...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Емоционалният спад в началото на седмицата, няма да се отрази толкова негативно на състоянието на душата ти, колкото на желанието ти да комуникираш. Това е период на потапяне във вътрешния свят, на емоционална почивка, която ще ти позволи да подредиш мислите си. В средата на седмицата те очаква особен порив, който ще те вдигне от мястото ти и ще започнеш активен живот. Възможно е пътешествие, промяна в местоживеенето или в работата. Но дори да няма ярко изразени външни събития, вътре в теб ще кипи усилена работа и желание за промяна. В края на седмицата съществува риск да се държиш неприлично и некоректно.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Благоприятно начало на седмицата, ще се чувстваш окрилен, всички ще ти ръкопляскат, дори и да не заслужаваш. В средата на седмицата може да позволиш на мозъка си да отдъхне, важното е през това време да не вършиш глупости. Също така се увеличава и романтичната ти нагласа, а това ще ти позволи да завържеш нови романтични запознанства, да подобриш семейния си живот или просто да сложиш в ред душевно си състояние. Но не очаквай в този период някакви дълги и сериозни отношения!

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Тази седмица ще бягаш от трудностите, ще избягваш неприятните сцени, ще сваляш отговорността от раменете си. Може да си създадеш "лошо име". Бъди внимателен – зад гърба ти враговете ти въртят интриги. Бъди над злобата и лицемерието и се радвай на любовта на хората, които обичаш.

РАК 22.06 – 23.07

Спазвай умереност във всичко. През тази седмица, може да те обземат светли чувства, може да поискаш да създадеш семейство или да започнеш нещо ново, било в личния живот или в работата. Има голям риск да надцениш своите способности и да загубиш контрол над своите желания и мисли. Всяко излизане извън пределите на реалните ти възможности и потребности може да доведе до неблагоприятна ситуация с лоши последствия за теб. Единственият начин да останеш в рамките на допустимото и да не правиш глупости, е всеки път да гледаш на себе си отстрани.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Суета на суетите! Не губи много енергия! Сега тя ще ти бъде много, много необходима, защото тази седмица от теб ще очакват много и колеги, и приятели, и роднини. В крайна сметка, теб ще те смятат за най-добрия на света помощник, дарител, спонсор... Погрижи се за себе си!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Заложи на близки отношения с други хора, приятели и познати, тъй като това е единственото нещо, което ще ти носи радост и удоволствие през тези дни, където ще можеш да намериш отдушник и да се отпуснеш след трудовите делници, които, между другото, ще се окажат доста интензивни. В началото на седмицата, броят на възникващите задачи ще бъде доста голям и към края на периода ще започнат да се появяват различни проблеми и неудовлетвореност от живота. Не са изключени и трудности от материален характер.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Много добро време за личните дела, за уреждане на отношения в семейството и най-важното за нови романтични запознанства, които впоследствие може да прераснат в брак. През този период отношенията може да преминат на ново ниво, да се затвърдят и да се подобрят във всяко едно отношение. Седмицата ще ти донесе не само благоприятни емоции, но също така и стабилност във всички дела, успех и увереност в собствените сили. Поради това тя е много добра за семейството, но също може да бъде благоприятна за създаване и на други връзки и отношения.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Тази седмица жените ще имат голямо влияние върху живота ти. В много отношения, то ще бъде благоприятно, но понякога те ще бъдат строги към теб. Проявявай търпение, учи се от опита на другите, следвай техните указания. Това ще ти позволи да решиш много от съществуващите проблеми, да приведеш в ред мислите си. В някои случаи ще трябва да действаш решително, ако искаш да постигнеш нещо, трябва да набереш смелост и да направиш избор, да вземеш решение. Като цяло, седмицата е благоприятна за теб и води до подобряване на твоя живот.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

На интимния небосклон съвсем не е толкова безоблачно, както би искал. Много по-добре е да се разтопиш от удоволствие в обятията на любим човек и ти да си той, а той - ти. Но това не е причина да се мръщиш по цял ден и да изпадаш в паника. Вместо да бъдеш нещастен, примири се, че навън е студено, а слънцето грее оскъдно. И си признай, че ти самия съвсем не си склонен да прощаваш и да се раздаваш.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В първата половина на седмицата ще бъдеш изпълнен със самодоволство и ще се наслаждаваш на удобствата в живота. Уви, това състояние няма да продължи вечно и скоро ще се наложи да се заемеш с текущите задачи и да се върнеш към нормалния си живот. Колкото по-комфортно и освободено се почувстваш и колкото по-голямо значение придаваш на своя социален статус, толкова по-неприятно ще ти бъде да се върнеш в изходното си състояние. Втората половина на седмицата ще бъде изпълнена с работа, при това не винаги приятна.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тази седмица твоите пориви може да те доведат до задънена улица. Трябва да бъдеш по-внимателен към своите действия и решенията, които взимаш. Няма да имаш успех в лабиринта от лични проблеми, да разчиташ на чужда помощ - също е доста съмнително в момента. В най-добрия случай тази седмица, няма нищо да загубиш, но няма и да спечелиш. Така че, в своите действия се ръководи не от личната изгода, а от това да задържиш позицията си, да не влошиш положението си и разбира се, да запазиш здравия си разум!

РИБИ 20.02 – 20.03

Защитавай истината - това е задачата ти през тази седмица, жалко, че не е за цял живот! Запази мълчание, свято пази споделени и несподелени тайни. Ако си дал дума, трябва да държиш на нея. Но ако прикриваш нещо, манипулираш околните, злоупотребяваш с доверието им, приготви се за бурно изясняване на отношенията (както в семейството, така и на работното място). Честните хора постигат честни отношения и изпитват доверие към своите партньори.

Един красив представител на Скорпионите е великолепната и нежна актриса Ема Стоун, родена на 6 ноември, 1988 година. Харесваме играта й, както и изявите й на червения килим.

Виж още: 
Месечен хороскоп - НОЕМВРИ

More Astro