Следва

Сутиен за милиони, супер звезди за милиарди, Риана и Джъстин Бийбър в едно. Или уникалното шоу на Victoria's Secret 2012

Какво ново - Летисия Каста в прелестна Kоледна обвивка за H&M

Бельото от колекция H&M, специално създадена за Коледа, включва сутиен във формата на сърце с „push-up“...

Fashion преди 11 години

Летисия Каста е толкова секси в новата Коледна кампания на H&M, че ни убеждава 100 процента в ефекта на красивото бельо.

Новата колекцията от бляскави модели на шведския гигант е посветена изцяло на празничния месец декември, а актрисата и модел е прелестна в съвършено чистите кадри.

Бельото от колекция H&M, специално създадена за Коледа, включва сутиен във формата на сърце с „push-up“ ефект със задно закопчаване, както и такъв с предно закопчаване, модели с богати дантели, пайети и лъскави детайли. Дълбоки, прибиращи всички притеснения бикини, са в изключително секси кройка и в няколко варианта – със средна талия от дантела в прасковен цвят или декоративни камъни в предната част, или с висока талия със сребърни пайети в предната част.

Дантелените бикини и корсажите с визуално вталяващи шевове са също част от перфектната коледна колекция бельо на H&M, представена от невероятната Летисия.













 

More Fashion