Следва

We love - Saint Laurent пролет 2013

Какво ново - H&M отваря магазин и в Пловдив

H&M ще предложи последната си зимна колекция на пловдивчани. Парти блясък и зимни плетива са само някои от...

All fashion преди 11 години

H & M, Hennes & Mauritz AB, любими щом стане дума за качество и мода на добри цени и още по-обожавани следдебюта им в София преди по-малко от година, отварят шести магазин в България, в Mall Plovdiv.
Откриването ще бъде на 7-ми декември от 11:00 часа.

"Щастливи сме да представим нашия първи магазин в Пловдив и вярваме, че H&M ще се превърне в любимата марка на хората в града. Развълнувани сме да предложим на пловдивчани нашите най-добри оферти, както и да дадем шанс на талантливите хора да разгърнат своя потенциал в бързоразвиваща се компания като нашата. За нас ще бъде удоволствие да работим с тях" каза Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България.

H&M ще предложи последната си зимна колекция на пловдивчани. Парти блясък и зимни плетива са само някои от последните тенденции, които ще се появят в различни комбинации. Кожени рокли, релефни пуловери и плетени жилетки ще бъдат сред ключовите модели за сезона, а мъжката част ще е супер модерна с боядисани дънки, плетени пуловери и жестоки палта и якета.

За да отпразнува отварянето на магазина си, H&M ще раздаде на най-нетърпеливите 100 карти-ваучер на стойност 20 лв.

Разположен на 2000 кв.м., магазинът в Mall Plovdiv ще включва H&M Ladies, Men, Kids, Underwear, Accessories, Divided, Mama и Ladies Sport. Магазинът ще бъде отворен за клиенти, от понеделник до неделя, от 10:00 до 21:00 часа.
 

More All fashion