Следва

We love - отново Летисия Каста, този път корица на Flair

От червения килим - MTV ЕMAs 2012

Вълнуваща неделна вечер изживяха европейските меломани, след като снощи на пищна церемония във Франкфурт...

All fashion преди 11 години

Вълнуваща неделна вечер изживяха европейските меломани, след като снощи на пищна церемония във Франкфурт на Майн се проведоха Европейските музикални награди на MTV, или, с други думи, едно от най-големите събития в поп музиката, което се случва извън САЩ. Церемонията се състоя в концертната зала "Фестхале", a водещ беше известният немски топ модел Хайди Клум.

Всъщност от момента, в който разбрахме, че тя ще е домакин на шоуто, започнахме да го чакаме с още по-голямо нетърпение и, разбира се, не останахме разочаровани. Тя се представи чудесно в ролята, която й бе отредена и съвсем естествено изглеждаше прекрасно в тоалетите Versace, които смени.

Множеството различни визии за подобен тип церемонии са си направо задължителни, но все пак друго си е супер модел да се разхожда по сцената, така че този път смяната на тоалтите не остана незабелязана...

Другите дами, които ни впечатлиха от червения килим определено бяха Тейлър Суифт, Алиша Кийс, Гуен Стефани и Рита Ора, която буквално разцъфна като червена роза с появата си. Без да се учудим много, разочаровани останахме от Ким Кардашиян, която отново ни накара да си зададем толкова много въпроси за избора й.

Друг акцент на вечерта беше самата церемония по награждаването, за която можеш да прочетеш повече тук, а в галерията ни можеш да видиш някои от любимите ни и не чак толкова любими, но пък заслужаващи да бъдат показани, модни вдъхновения от вечерта. Гласувай за най-добрия тоалет на MTV ЕMAs 2012 в анкетата вляво?
 

Анкета

Най-добре облечената звезда на MTV EMAs беше...

More All fashion