Следва

We love... H&M Колекция лято 2013

J.W. Anderson е първият дизайнер в списъка на Донатела Версаче

Първият, защото Донатела е решила да смени досегашната концепция на създадения от нея Versus, като вместо един...

All fashion преди 11 години

След като съобщихме вчера за ненадейното напускане на творческия директор на младежката линия на Versace, Кристофър Кейн, днес вече е ясно името на първия дизайнер, който ще работи с Донатела Версаче по Versus - Джонатан Уилям Андерсън (J.W. Anderson).

Първият, защото Донатела е решила да смени досегашната концепция на създадения от нея Versus, като вместо един щатен дизайнер, всеки сезон лейбълът ще има нова свежа кръв чрез колаборации с млади таланти от всички сфери на изкуството.

J.W. Anderson за Versus ще бъде представена през пролетта на следващата година в Ню Йорк и със сигурност ще се очаква с интерес от целия свят.

Андерсън е известен с нестандартните си дизайнерски решения, които често са на ръба да харесаме или не, но винаги са любопитни за изследване и наблюдение.

Виж още: 
Back to the future: J.W. Anderson Pre-Fall 2012
Мъжката колекция на J.W Anderesen Есен/Зима 2012

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.