Следва

Б като Библия, Б като Блог

Йоко Oно за Opening ceremony - FASHIONS FOR MEN 1969-2012

Fashions for men: 1969-2012 експериментира с мъжкия гардероб като в него се появяват панталони с прозрачна част на задните части...

All fashion преди 11 години

Неочакваното сътрудничество между Йоко Оно и Opening Ceremony дава този много шантав резултат - мъжка колекция, почти 100 процента неносима, и въпреки това на разположение за всички желаещи, които имат чувство за хумор и артистична нагласа, в магазините на марката в Лондон.

Базирана на книгата с илюстрации на Йоко, която тя подарява на обичния си съпруг Джон Ленън по повод сватбата им преди 43 години, колекцията в лимитирана серия, включва 52 модни артикула, върху които стои отпечатък на ръка и то на много специално място – точно върху най-чувствителната мъжка зона.

Fashions for men: 1969-2012 експериментира с мъжкия гардероб като в него се появяват панталони с прозрачна част на задните части, блузи с голи рамене, тесни дрехи, късо боди, което препасва гърдите или друго, което е с капаци точно там, на мястото на зърната - нестандартно, двуполово, но определено готино за наблюдение и за размисли как бихме реагирали на мъж, облечен така?


















Дрехите от тази капсулна колекция са вече в продажба от 30 ноември.
 

More All fashion