Следва

Контрасти и металически отблясъци в Proenza Schouler pre-fall 2013

Какво ново - Лични модни вещи на Грета Гарбо на търг в Лос Анджелис

Сред уникалните модни неща, които са обявени за публична продажба, са куфар Louis Vuitton, в който актрисата е...

All fashion преди 11 години

Днес и утре в търговете на аукционната къща Julien's Auctions в Лос Анджелис всички с възможности, които таят признателна любов към иконата на златните времена на Американското кино и великолепна жена Грета Гарбо, могат да се сдобият с вещи, принадлежали на холивудската звезда, взети от личния й гардероб.

Сред уникалните модни неща, които са обявени за публична продажба, са куфар Louis Vuitton, в който актрисата е съхранявала всичките си обувки, нейната огромна мания, по време на пътуванията си по света, чек за закупуване на дрехи от шивашкото студио на Лили Даш в Ню Йорк, една ежедневна рокля Pucci, разкошна черна за коктейли, гривна с инициалите на звездата, очила, палто, нейни фото портрети от 30-те години на миналия век.

Първоначалната стойност на една рокля е между 800 и 1500 долара, а на очилата между 300-500 долара, които е възможно да стигнат до небесата като суми. Представяме си какво е удоволствието да притежаваш нещо, принадлежало на най-великата актриса от периода на нямото кино и след това, което само по себе си е безценно изживяване.


















 

More All fashion