Следва

Аутфит за вдъхновение - Кара Делевин и бляскавата металическа рокля

Играй за секси Коледа в дантела и сатен от Palmers

Да подариш бельо на любимата никога не е излишно или грешно, дори е секси и на нас много ни харесва. Идеята е лична, много романтична и за да ви докажем...

 

All fashion преди 11 години

Коледа идва, тя дори вече е тук. Усеща се, помирисва се и почти я докосваме. Искаме я още по-мека, по-елегантна, по-чувствена. Да ухае на нежност, на привличане, на обич. Да бъде в красива опаковка и да ни изненада с нещо ново, нещо интересно, нещо подходящо и много удобно.

На помощ, разбира се, идваме ние, но и PALMERS. Да подариш бельо на любимата никога не е излишно или грешно, дори е секси и на нас много ни харесва. Идеята е лична, много романтична и за да ви докажем какво имаме предвид, вижте уникалните нови модели на марката, които ни грабнаха вниманието.

Харесва ни цветовата палитра, която перфектно допълва илюзията за Коледа с романтичните нюанси на зелено и сладка лавандула. Тесните дантелени панделки, игривите фльонги, флоралните принтове и плисета са ключови елементи в предстоящия есенен сезон. Зимната колекция на Палмерс е чувствена и тържествена, подходящо за духа на празниците.

Защото знаем, че ги искаш, ти предоставяме възможност да притежаваш красиво бельо от PALMERS - ваучер на стойност 100 лв за покупка в магазина, като ни изпратиш писмо на [email protected] и ни напишеш в него трите си имена, години и местоживеене, а заедно с това ни пожелаеш нещо оригинално за 2013г.
 
На 20 декември / четвъртък/ ще обявим и печелившия на страниците на ViewSofia!

More All fashion