Следва

Малки и големи Коледни принцове и принцеси: Румяна Папани и Аристотели

БГ Сватбите на 2012!

През отминаващата вече година редица родни знаменитости се врекоха във вечна любов....

Други преди 11 години

През отминаващата вече година редица известни личности се врекоха във вечна любов. За холивудските любимци, които смениха статуса си вече писахме, така че дойде ред и на родните знаменитости.

Повечето от тях решиха да узаконят взаимоотношенията си след дългогодишни връзки със своите половинки. Така че изненади нямаше, но пък се насладихме на няколко много тихи и приятни сватби, за които ще ти разкажем...






Ивайло Захариев и Миряна



На 5-ти май, пред повече от 120 гости, атрактивният артист Ивайло Захариев се ожени за избраницата си Миряна – мениджър комуникации във "Фондация за социална промяна и включване". Красивата булка блестеше в романтична рокля на дизайнера Евгени Петков от лен, шифон и дантела, докато вървеше към олтара, където двамата си размениха обети за вярност и любов, за уважение и взаимна подкрепа пред Ирена Милянкова, Захари Бахаров, Христо Мутафчиев и още ред други спортисти, артисти и близки и приятели. 

Ромина Андонова и Дарко Тасевски



Мис България 2010 Ромина Андонова и футболистът Дарко Тасевски сключиха граждански брак на тиха и скромна церемония в Скопие, Македония. На бракосъчетанието присъствали само семействата на младоженците и най-близките им роднини. Двамата са си обещали, че след като порасне малко дъщеря им Дария ще вдигнат шумно тържество.

Саня Борисова и Ники Илиев



Чаровната двойка актьори Саня Борисова и Ники Илиев се ожениха през август далеч от погледа на медиите. Двамата бяха заявили, че не искат сватбата им да бъде отразена от нито една медия, защото желаят тя да остане лична, само за тях и близките им. Сватбеният им ден премина на три места - в Банско, където сключиха граждански брак, венчавката беше в църквата в село Лещен, където двамата заснеха голяма част от филма "Чужденецът", а купонът продължи на украсената поляна пред "Къщата на холандеца" в Ковачевица. На тържеството Саня сияеше в елегантна бяла вталена рокля с тънки презрамки, а Ники в светлосин костюм.

Весела Тотева и Елин Топузаков



Дизайнерката Весела Тотева и футболистът Елин Топузаков най-после си казаха "да" тази година. На скромна церемония в присъствието на близки и приятели дългогодишната двойка най-после се ожени. Освен граждански брак, двамата избраха да сключат и църковен в столичния храм „Света София“. Специално за сватбата, Весела беше избрала красива рокля от бяла коприна и френска дантела, а съпругът й Елин от своя страна предпочете сив костюм, който се открояваше с екстравагантна вратовръзка.

Радиана Задума и Константин от 032



След 11 години съвместно съжителство, певецът от бой бандата 032 Константин Георгиев и музикалната педагожка Радиана Задума сключиха брак. Двамата се ожениха по стилно-шантав начин, но без църковен брак, а с нетрадиционно и супер романтично джаз тържество в пловдивски ресторант. Главна героиня в церемонията бе малката им дъщеричка Ива.

Антония Петрова и Александър Бередин



След шест години заедно и дълги перипетии, "Мис България” 2009 Антония Петрова и Александър Бередин си казаха „да” на тайна сватба. Церемонията се проведе в столицата на Русия Москва, а чак месеци по-късно Антония не успя да се въздържи и показа снимките от събитието.

Ясен Велчев и Преслава Пейчева



Ясен и Преслава
от група "Те" изненадаха всички присъстващи на промоцията на новото им видео преди близо месец с новината, че вече са семейство. Те явно най-добре са успели да запазя тайната за сватбата си, защото почти никой от присъстващите не очакаваше да чуе от тях нещо друго освен любовната им песен. Парчето очевидно е и своеобразната брачна клетва на музикантската двойка. Явно красивите чувства на младото семейство ги вдъхновяват да създават и нови музикантски проекти.

More Други