Следва

Bridal Fashion Week 2015: Най-красивите сватбени рокли на пролетта

Красиви и бременни - родни бъдещи майки, които по нищо не отстъпват на световните

Родните известни бременни дами изглеждат също толкова страхотно, колкото звездите на световно ниво...

All fashion преди 9 години

Родните известни бременни дами изглеждат също толкова страхотно, колкото звездите на световно ниво.

За всички е ясно, че повечето Холивудски любимки запазват горещите си форми дори и в очакване на своите наследници, но нашите наблюдения показват, че и доста от родните знаменитости могат да се похвалят, че дори и бременни са наистина страхотни.

И по този повод сме избрали няколко известни дами от родното звездно поприще, с които да докажем твърдението си!

Наскоро Юлиана Дончева показа супер форма въпреки напредналата си бременност. Известната тв водеща, политик и модел демонстрира безупречен вид, независимо, че очаква второто си бебе съвсем скоро, в красива фотосесия, на която бъдещата майка продължава да изглежда стройна и елегантна и дори фактът, че вече гони 50-те никак не й се отразява. 

Диляна Попова, която само преди дни потвърди, че е в очакване на първия си наследник от Асен Блатечки също изглежда великолепно. Тя вече е в четвъртия месец на бремеността, но не е загубила и грам от своя сексапил в повече.

Ромина Андонова, която очаква всеки момент да роди второто дете на футболиста Дарко Тасевски, е поразително красива и във великолепна форма въпреки последния стадий на бременността. Тя твърди, че малката Дария я държи в кондиция във всеки един момент, а ние си мислим, че това е просто мнооого добър ген, какъвто трябва да има всяка една Мис...

Останалите красиви бременни са в нашата галерия....

 

More All fashion