Следва

Високо, високо в модата - Kолекцияta Pre-fall 2013 на Opening Ceremony

Какво ново - Виктория Бекъм отваря онлайн бутик

Признаваме на Виктория Бекъм няколко големи постижения - способността й да задържа интереса върху себе си...

All fashion преди 11 години

Признаваме на Виктория Бекъм няколко големи постижения - способността й да задържа интереса върху себе си, амбицията й да създаде собствена марка, която днес е толкова успешна и популярна, колкото брандове с дългогодишна история, и, разбира се, най-голямото от тях - сплотено семейство, с красив, богат и известен мъж, който я обожава, и с когото имат четири деца.

На финала на 2012-та новините за поредната стъпка нагоре към успеха за госпожа Бекъм не свършват с изброеното горе. Бившата певица съобщи официално за отваряне на онлайн бутик victoriabeckham.com, в който ще се продава цялата гама артикули Victoria Beckham, както и по-достъпните Victoria by Victoria Beckham, заедно с линия джинси.

„Моят нов сайт в момента е в процес на реконструкция. Когато работата завърши, посетителите ще могат да научат всичко за нас чрез видеоклипове. Това ще бъде нова уникална форма на доставка на продукти и аз съм изключително доволна, че ние бяхме в състояние да приложим идеята на практика", казва Бекъм за новия проект.

Преди това неща от колекциите на Victoria Beckham много успешно се продаваха в Net-a-Porter, макар и цените да надвишават тези на някои доста луксозни и много по-отдавна признати марки.




Колекция пролет-лято 2013













 

More All fashion