Следва

Снежен Kenzo с 40 процента по-добра цена

Мултифункционалност облечена в лукс - новите чанти на Louis Vuitton

LV са инициали, които изискват свещена простота и в този конкретен случай изискването е изпълнено напълно...

All fashion преди 11 години

Новите чанти на Louis Vuitton са малко нови, малко стари и малко като на заем от гардероба на мама - комбинация, която боготворим и без да сме булки.

Имената на превъзходните артикули в новата колекция са съответно Monogrammed Metis и Pochette Metis Monogram. Аксесоарите ще са налични в магазините на марката този месец, а най-хубавото им е, че са в традиционните цветове и детайли на големия бранд, защото многото експерименти напоследък ни бяха дошли в повече.

LV са инициали, които изискват свещена простота и в този конкретен случай изискването е изпълнено напълно. Функционалната едра чанта Metis може да се носи по много и различни начини и събира доста неща, което я прави чантата - универсален боец, каквато я харесваме.


Metis, Louis Vuitton

Втората вариация, наречена Pochette Metis Monogram е с по-семпла и строга конструкция и напомня много силния тренд напоследък, в който обема страда за сметка на формата и внушението.


Pochette Metis Monogramm, Louis Vuitton

Не сме съвсем сигурни коя от двете принцеси бихме избрали, но сякаш известни предпочитания ни карат да желаем по-силно малката чанта. Иначе и двете струват приблизително еднакво - по около 1 700 долара.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.