Следва

Зимата в акценти - Яка от кожа с косъм

Зоо мания в колекцията на Lanvin Pre-Fall 2013

Харесваме този животински порив на мъжа с папийонките, цялата строгост и недостъпност на колекцията му в...

All fashion преди 11 години

Майсторът на прекрасни рокли и палта и феноменални бижута и аксесоари с марката Lanvin винаги ни изненадва приятно и с наслада установяваме, че очакваме всяка нова колекция с подписа на симпатичния господин Албер Елбаз като дар за сетивата.

Най-вече обожаваме кройките му, образуващи великолепни силуети, отношението му към всеки, макар и дребен детайл, и цветовете, които обикновено не са ярки, никога сладникави, а дълбоки, наситени и плътни.

И точно това отново привлича вниманието ни в последната му колекция, представена на красив, изящен кралски фон в зала с кадифен червен килим, за ваканционния сезон есен 2013.

Истинска експлозия на фантазии се е случила в ума на Елбаз в тази колекция в тон с есенно-зимната тема - всичко е от хубави, плътни и топли материи, аксесоарите са главозамайващи (особеноклъчовете със зоо принт и ботушите с много връзки на платформа), а детайлите - важни. Във всяко от творенията на дизайнера за Lanvin присъства луксозното внушение на животинската гладка кожа, принт и кожата с косъм, които са или от пръстите до косата или по яките на прелестни мечтани палта.

Харесваме този животински порив на мъжа с папийонките, цялата строгост и недостъпност на колекцията му в сиво-черни тонове, маслено зелено, кафяво и, разбира се, силно животинско. Просто привлича като магнит, нали?!








































 

More All fashion