Следва

Фокача с чесън, розмарин и зелени маслини

9 януари, сряда - Ана Уинтур и Стела Макартни в чудесен синхрон

Две от гранд дамите на модата, с британска кръв и силно влияние, празнуват колекцията pre-fall 2013 на едната от тях...

All About Life преди 11 години

Две от гранд дамите на модата, с британска кръв и силно влияние, празнуват колекцията pre-fall 2013 на едната от тях - дизайнерката и дъщеря на легендарния Пол Макартни - Стела, отбелязано с огромно парти и десетки знаменитости от ранга на Мери Луис Паркър, Ким Катрал, Гаранс Доре. 

В сиви, елегантни съчетания - Ана Уинтур носи рокля Prada от сезон пролет-лято 2013, което ни напомни за прочутия филм „Даволът носи Прада”, а Стела Макартни е в жесток вълнен гащеризон, творение на нейното собствено въображение.

Прекрасни коси, фигури и лек, много фин грим - и Макартни и Уинтур - дами от различни поколения, някак прелестно си кореспондират, почти като майка и дъщеря.

Виж всички в Календар на стила

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 7 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.