Следва

Lunchtime shopping - Пуловери с ярки принтове

Директно от Милано: Кадифе, бродерии и религия в мъжката колекция на Dolce&Gabbana Есен/Зима 2013/2014

Колекцията на гигантите Dolce&Gabbana заслужава особено внимание, тъй като винаги ни посреща с пищност, иновативност и хъс за...

All fashion преди 11 години

След успешния финал на мъжката седмица на модата в Лондон започна и тази в Милано, която ще отразим подробно и с особен интерес в следващите дни, основно заради няколко силни и важни присъствия - тези на Dolce&Gabbana, Prada и Jil Sander.

Колекцията на творческата двойка Dolce&Gabbana за мъжете през следващия есенно-зимен сезон, подобно на тази за жени пролет-лято 2013, ни посрещна с пищност, иновативност и хъс за първите места сред любимите мъжки дизайнери, които благополучно заема.

Мъжката колекция на Dolce&Gabbana Есен/Зима 2013/14 е изцяло посветена на предаността, привързаността и вярата. Абсолютна вярност към кройката, отдаденост на тъканта и преданост към детайлите.
Посвещаване на семейството, вярност към религията и обещание да обичаме.

Главните герои на ревюто отново бяха сицилианските момчета, избрани от Доменико Долче и Стефано Габана. Личности с особена характерна красота, която продължава да бъде източник за вдъхновение на Dolce & Gabbana. 

Иначе като цветове и материи се забелязва черното като присъствие за палта и костюми от кадифе и кашмир, сивото, бялото при бродираните сака и ризи, акценти като принтове на цветя, апликации с религиозни символи.

Колекция, която ни смая, е смела и категорично Dolce&Gabbana от прическите до кадифените обувки с остър връх.






 

More All fashion