Следва

Когато талантите творят - Раф Симънс за Dior Pre-Fall 2013

Кейт Мос, Даря Вербови и Джоан Смолс за пролетната кампания за 2013 година на Versace от Mert & Marcus

Звездите в модната кампания на Versace са безспорната ни любимка Кейт Мос, канадската прелест Даря Вербови...

All fashion преди 11 години

Звездите в модната кампания на Versace са безспорната ни любимка Кейт Мос, канадската прелест Даря Вербови, горещата Джоан Смолс. Три категорични професионалистки, три топ модели, разпознаваеми и много обичани. В сребърно-златист тен, който идва малко в повече лично на нас, сякаш са излети от бронз гръцки богини, Джоан, Кейт и Даря позират върху постамент от плът и кръв - също толкова секси полуголи мъже в гладиаторски сандали.

Виж цялата кампания тук, а чети още за нея в Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица>> 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 14 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 14 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.