Следва

Богатството не е символ за успех за българите

Бритиш Еъруейс с божествено предложение до мечтани дестинации по целия свят

 Бритиш Еъруейс решиха да ни зарадват, започвайки 2013 година с голяма разпродажба на билети до някои от най-популярните...

All About Life преди 11 години

Бритиш Еъруейс решиха да ни зарадват, започвайки 2013 година с голяма разпродажба на билети до някои от най-популярните си дестинации по света. 

Списъкът с дестинации е внушителен и включва редица вълнуващи места, като Буенос Айрес, Кейп Таун, Сао Пауло, Хонг Конг, Малдиви и Сидни, както и всички дестинации на Бритиш Еъуейс в САЩ – Ню Йорк, Бостън, Лос Анджелис, Маями, Вашингтон, Чикаго и др.

В специалната оферта са включени атрактивни цени за „economy”, „premium economy” и „business” класа, като отстъпките варират в зависимост от класата, с която пътуваме и избраната дестинация. Например, ако закупим билет от промоцията до Кейп Таун, спестяваме 770 евро при пътуване в бизнес класа, 220 евро при пътуване в “premium economy” класа и 100 евро при пътуване в икономична класа в сравнение с редовните цени предлагани целогодишно. 

Толкова се развълнувахме при тази чудесна новина, че вече се размечтахме за следващата ни почивка. А тя ще е някъде на топло, където слънчевите лъчи ще прегръщат телата ни. Задължително ще си вземем бански и слънчеви очила, приключенския си дух и заминаваме. И офисът ни вече засия, изпълнен с нашите мечти и желания кой къде иска да отлети.

Oфертата е валидна за закупуване на билети до 5-ти февруари 2013.

‘‘Това значително намаление на цените за нашите продукти е прекрасен старт на Новата 2013 и сме изключително щастливи, че клиентите ни не само в цяла Европа, но и конкретно в България могат да се възползват от едни наистина атрактивни цени и разнообразни места, които да посетят.”, коментира Емил Делибашев, Търговски Мениджър на Бритиш Еъруейс за Балканите и Унгария.

Забележка: Бритиш Еъруейс покрива разноските по настаняването в хотел в района на летището в Лондон за всеки, който пътува до дестинации, за които не се предлага връзка в същия ден, срещу такса от € 25 на човек, на вечер.

При интерес към промоцията може да се обърнете и директно към офиса на Бритиш Еъруейс на адрес: бул.Фр.Нансен 37а, етаж 6, София
тел: 02/ 954 7000
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.