Следва

28 януари, понеделник - Дейвид Бекъм

3+3 въпроса към едно градско момиче: Рада

Тя е третата ни градска героиня, която влючваме в нашата рубрика...

All About Life преди 11 години

Днес ти представяме Рада. Тя е третата ни градска героиня, която влючваме в нашата рубрика 3+3 въпроса, и за която нямахме търпение да разберем малко повече. 

Прекрасната второкурсничка учи в Националната Художествена Академия в класа на Професор Андрей Даниел и е отдадена почти изцяло на нещата, с които я ангажират там.

Когато срещнахме Рада тя беше с прекрасна рокля second hand попадение, шапка от шапкарна на Пиротска, която вече не съществува, обувки Vere scarpe и чанта от Parfois. Виж какво още ни каза за себе тя:

V.S. Опиши се с три думи?
Р: Не знам как :D

V.S. Какво те вдъхновява, как се стимулираш?

Р: Вдъхновяват ме хората, отношенията с тях и между тях. Стимулират ме новите лица, както и разнообразието (поне в момента).

V.S. Кое е най-якото нещо, което си си купувала?
Р: Хмм, ако става дума за дрехи – една пола от Лондон (бяла на кръпки с известни личности - Мерилин Монро, Брус Лии, Джим Морисън и т.н.), а иначе албумите ми на Lucian Freud и Egon Shiele.



V.S. Къде може да те срещне човек?
Р: Най-често в Художествената Академия, иначе в Хамбара и Sterling Club 5.

V.S. Как си представяш София след 10 години?
Р:
София... надявам се на промяна... и мисля, че тя ще дойде. (Тайничко се надявам, без чалга.)

V.S. А себе си...
Р:
Себе си... не мога да си се представя, но ще се стремя към реализация като художник, не толкова с цел популяризация, а по-скоро за собствено спокойствие и удовлетвореност. Но най-много се надявам, да не спирам да се развивам.

Виж детайлите в облеклото на днешната ни градска героиня на страниците на Sofia Street Style!

 

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 10 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.