Следва

Даря Вербови в Celine пролет 2013

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Лицата на новия брой на списание Love, издание пролет-лято 2013, са безкрайно популярните Кара Делевин, Клои...

All fashion преди 11 години

Даря Вербови в пролетно-лятната реклама на Celine

Канадският топ модел Даря Вербови е нищо повече от красива в пролетната кампания на Celine и това ни е напълно достатъчно.

Магнетизмът и женствеността й в изумителните дрехи на френската марка в черно-белия контраст носят целия успех на тези снимки.

Фотографът Juergen Teller влиза в тандем със стилистите, подбрали най-впечатляващото от колекция пролет-лято 2013 и професионализма на Даря и резултатът е налице - съвършенство, откъдето и да го погледнем.

Виж всички снимки от кампанията>>

Кейт Мос, Кара Делевин и Клои Мориц - голи и чисти в Love Magazine








Лицата на новия брой на списание Love, издание пролет-лято 2013, са безкрайно популярните Кара Делевин, Клои Мориц и вечната Кейт Мос, като последната се облича в истинското си тяло, без очевидни корекции, снета гола, хубава и натурална в сесия с художествена стойност от фотографския дует Мерт и Маркус.




Озаглавен The Clean Isssue, броят на сезонното списание е с три корици, от които изплуват сякаш току-що изкъпаните принцеси Кейт, Кара и малката актриса Клои, а екипът редактори, фотографи и стилисти отново показа, че в го бива адски много в измислянето на гениални идеи и осъществяването им във великолепни фотосесии.

Доказателството е тук>>

Колекцията на Rochas Pre-Fall 2013





Заради точно това сиво, какито, тъмносиното, кафявото, заради модерния провинциален шик, палтата в чудни кройки, полите молив до под коляно и заради най-голямата стойност на тази уникално добра колекция, че от първия до последния модел - всичко си представяме да носим.

А шедьовърът - лилаво-черна рокля в стил Dior - е просто безупречен>>

Жега в Маями във Vogue Австралия





Стайлингът е на Морган Пилчер за австралийското издание на Vogue, месецът е февруари, а времето е някъде в късните 80-те, пресъздадено в наши дни чрез култовите модели от колекцията на Balmain пролет-лято 2013, като късите топове, панталоните в кройка молив, огромните кръгли обеци.

Сякаш отново виждаме във вихъра на кариерата им Синди, Наоми, Линда и Кристи - млади, богати, арогантно секси, пълни с живот. 

Мястото е Маями, жегата се усеща и оттук, красивият модел е Камерън Ръсел, а фотограф на сесията, наречена просто Miami Heat, e Бени Хорн. 

Виж всички снимки тук>>

Неповторимият Jean Paul Gaultier и неговте модели на Paris Haute Couture





Природна стихия, великолепен кутюриер, който твори пак, и пак в истинския смисъл на понятието висша мода.

Виж подробносто и още снимки от колекция Haute Couture на Жан Пол Готие>>
 

More All fashion