Следва

Шарън Стоун разхожда стегнати в джинси бедра в Бевърли Хилс

Българинът Владимир Каралеев и отново много силната му колекция на Берлинската седмица на модата

В края на по-миналата седмица, именно Каралеев закри най-важният ден в календара на Седмицата с дефилетата...

All fashion преди 11 години

Следим всяка поява на българина Владимир Каралеев на Седмицата на модата в Берлин /Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, 15-20 януари/ с грамаден кеф. Причината не е само старта на творческия му път, кодиран в София, а и в произведенията, на които се наслаждава капризната и леко шантава публика в столицата на Германия по време на събитията през януари, и съответно август, а оттам и всички, които работим, интересуваме се, обичаме или просто се радваме на добрата мода.

В края на по-миналата седмица, именно Каралеев закри най-важният ден в календара на Седмицата с дефилетата Есен/Зима 2013. Денят бе петък, 18-и януари, а финалът му - изящно, много модерно, обрано откъм цвят, великолепно като силует ревю на Влaдимир в рамките на 7 минути. Тези 7 минути обаче се оказаха повече от достатъчни за искрените и заслужени адмирации на модната публика, не само в Берлин. Присъщи за творчеството на Владимир сложни кройки, детайли и елегантна женственост, ограничени в бяло, синьо, бежово, черно. Класическа, но модерна естетика и при мъжете.

























Моделите разхождаха отдавна признатите от нас и много типични за дизайнера боти на свръх високи платформи. Материите, за разлика от цветовете, изобилстваха, варириайки от коприна и памук до вълна, изкуствени влакна, кадифе.





Шоуто се превърна в сензация и осигури на Владимир Каралеев дълги списъци с поръчки на великолепно скроените панталони, шедьовъра - синя рокля, пуловерите с прозрачни ръкави, обувките.

Прекрасно подбраната музика -“I got 5 on it” на Luniz, “Hypnotize” на Notorious BIG, Jai Paul с “Jasmine” и на финала “Gimme some more” на Busta Rhymes - сложи последния щрих.

Великолепна, истински прекрасна работа на българина!
 

 

More All fashion