Следва

3+3 въпроса към едно градско момиче: Елизабет

30 януари, сряда - Ан Хатауей

Ан Хатауей взе поредния приз за играта си в "Клетниците" и отново се беше постарала да изглежда блестящо...

All About Life преди 11 години

Ан Хатауей взе поредния приз за играта си в "Клетниците" и отново се беше постарала да изглежда блестящо. На 27 януари за 19-ти път Гилдията на киноактьорите в САЩ обяви своите лауреати на церемония в Града на ангелите, а Хатауей щастлива си тръгна със статуетка "За най-добра поддържаща роля".

Изборът на талантливата и все по-елегантна американка този път беше черна от-котюр рокля Giambattista Valli, която ние много харесваме, независимо от противоречивите мнения на някои критици, едновременно силно открояваща се и много класическа, плюс обувки Jimmy Choo, бижута Kwiat и клъч Eddie Parker.

Чудим се какво да очакваме от Ан на килима на Оскарите? Тя просто става все по-добра.

Виж всички в Календар на стила 

 

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 2 дни

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.