Следва

Животът след 45: Лиз Хърли и мечтата й за сватба

Какво ново - Nicholas Kirkwood с 200 хиляди паунда от Британския моден съвет

Състои се в £ 200 000 и достъп до ключови висши ментори с високо равнище в модната индустрия в Обединеното кралство.. 

All fashion преди 11 години

Победителят на Фонда BFC / Vogue Designer Fashion Fund тази година е Nicholas Kirkwood, обявиха преди час от британския моден съвет. Наградата, която се дава за четвърта поредна година, е създадена, за да подпомага репутацията и бизнеса на изгряващи модни дизайнери в Лондон.

Сумата, която талантливият "обущар", автор на изумителни модели обувки, спечели достойно, е 200 000 паунда, а заедно с нея Киркууд ще получи и достъп до ключови висши ментори на високо равнище в модната индустрия на Острова.

Изборът да се връчи наградата на Никълъс се основава на общия бизнес план с партньора му Кристофър Суарес, който е изключително професионален и обхваща период от 3 години. Никълъс, чиито обувки носи много ефектно Анна дело Русо, демонстрира изключителни умения в изграждането на съвременна, индивидуална и разпознаваема линия аксесоари и много ясно успява да изясни стратегията си за разрастване на бизнеса, твърдят от съвета.

BFC (British Fashion Concil) ще предостави всички възможности на Никълъс Киркууд да постигне бизнес целите си за следващите 18 месеца.

Миналогодишният победител на Британския моден съвет бе Джонатан Сандърс.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.