Следва

За първи път - Vogue ще се управлява от мъж

Kenzo Pre-Fall 2013 - Изкуството на напластяването

Започва с черно-бяло в удивителни аутфити, но свършва точно като за Kenzo - с принтове и ярки цветове...

All fashion преди 11 години

Започва с черно-бяло в удивителни аутфити, но свършва точно като за Kenzo - с принтове и ярки цветове.
Една колекция, която много харесахме, и държим да покажем заради изкуството на кройката и силуета, е тази на френския бранд за сезон pre-fall 2013, в която има толкова много настроение, елегантност и смисъл.

Дизайнерите на лейбъла, който по произход е японски и носи името на създателя си Кензо Такада, са повлияни именно от източната култура и любимия мотиви на самия създател - къдрите, за да направят това съвършенство.

Умберто Леон и Карол Лим обаче много държат и на напластяването, както и на геометричните форми и обемите, особено в горната част. Ризи и топове, палта се разкрояват в трапецовидни или овални конструкции, панталоните са подобни на шалвари или като клинове, като моливи, или прави като цигара, полите са като лалета, наслагването на дрехи е прелестно и леко, цветовете са нежно розово, неутрално черно, ярко червено, спокойните и топли цветове също присъстват, а обувките - те се забелязват като силен акцент в тази великолепна колекция, която следва надолу>>








































 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.