Следва

"Най-добрата рецепта за изпиране на любовни спомени" - Новата игра на ViewSofia с Indesit

Любов и лукс в RIU Pravets Resort

Любовната еуфория обхваща съзнанието и душите ни. Мечтаем за бурна и истинска наслада, за онази любов, която разтърсва сетивата и властно ни ограбва. Искаме я, а тя ни чака....

All About Life преди 11 години

"И заспивам с прехапани устни,
и прегръщам лъча на тавана.
Тази нощ ти призна, без да искаш
че на този свят ние сме двама."

Михаил Белчев



Любовната еуфория обхваща съзнанието и душите ни. Мечтаем за бурна и истинска наслада, за онази любов, която разтърсва сетивата и властно ни ограбва. Искаме я, а тя ни чака в любимия ни RIU Pravets Resort, където ще бъдем една, две, три нощи или колко сърцето и страстта позволят.

Очакват ни страстни дни и нощи, които освен под завивките на луксозния хотел, можем да продължим в СПА зоната и да си подарим 50-минутен арома масаж за двама или да се поглезим с друга божествена процедура. Любовното изживяване е гарантирано. 

 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.